fettsugning prisuppgifter fettsugning priser klinik i Litauen

Rabatt

Rabatt för fettsugningFå rabatt när du genomgår fettsugning av flera områden!

Fettsugning av magen

Fettsugning av lår

Fettsugning av midja

Fettsugning av midja

Fettsugning av ryggen

Fettsugning armar

Fettsugning av knän

Fettsugning av hakan

Gynekomasti

gynekomasti litauen

Vittnesmål

Referens

fettsugning i kaunasJag hade en kombination av bukplastik och fettsugning i Litauen, på kliniken NordEsthetics. Ärret placerades långt ner så det kommer inte att synas över bikini kanten. Fick en utförlig genomgång både före och efter operationen. Och det är mycket positivt att man får alla svar väldigt snabbt. Ibland fick jag svar på mina mail på bara 10 minuter. Skulle rekommendera kliniken till alla som funderar på plastikkirurgi.

Diana, Sverige

Referens

fettsugning i kaunasJag gjorde en full bukplastik, fettsugning på höfterna och abs splitsning. Jag är mycket nöjd med resultatet. Sjuksköterskorna och läkaren var mycket professionella. Sjuksköterskorna pratade hyfsad engelska. Läkarna och anestesiläkaren pratade flytande engelska. Kommunikationen är inget problem när alla är väldigt måna om att man förstår vilken behandling man får och hela proceduren som man går igenom.

Renee, Norge

Vanliga frågor och svar

BETALNING

Vilka betalningar accepterar ni?
Ingår boende och flygbiljetter i priset?

KIRURGI

Opererar ni alltid under allmän narkos?
Är det möjligt att genomgå två operationer under samma dag?
Jag har gått ner mycket i vikt och skulle vilja genomgå kroppslyftkirurgi. När kan jag börja planera in det?
Kan kosmetisk kirurgi utföras på minderåriga personer?

STANNA PÅ LITAUEN

Vad är kortaste tiden jag måste stanna på kliniken efter en operation?
Kan jag åka direkt efter operationen?
Hur länge efter operationen bör jag stanna i Litauen?
Reser patienterna själva?
Vilken flygplats bör jag välja - Vilnius eller Kaunas?
Finns det någonting jag bör ta med mig när jag reser?
Kan medföljande personer sova över på kliniken?
Talar personalen engelska?

FÖRE OPERATIONEN

Bör jag göra några hälsotester innan jag anländer till Litauen?
Har högre BMI någon effekt på operationen?
Bör jag prata med min läkare innan jag genomgår operationen?
Vilka saker bör jag ta upp under konsultation med kirurgen?
Hur länge behöver jag vänta innan jag kan boka in ett datum?
Uppnår era operationer samma kvalitetsstandarder som i Västeuropa?
Varför ska jag välja Litauen, som är en ganska ny aktör i medicinsk turism?
Varför tar ni lägre priser än andra?
Hur mycket kan jag spara om jag väljer era tjänster i Litauen?

EFTER OPERATIONEN

Hur många återbesök blir det efter operationen?
Hur blir det med stygnen? Vem tar bort dem?
Får jag stödkläder eller bör jag ta med egna?
Måste jag köpa några mediciner efter operationer?
När kan jag förvänta mig börja se resultat?
Är ärr något som man inte kan undvika vid kosmetiska operationer?
Kan jag få ett sjukintyg från kirurgen?
När kan jag börja arbeta efter operationen?
Kan jag flyga hem direkt efter operationen?
Vad är komplikationsriskerna efter jag har återvänt hem?

Hur betalar jag?

Vi accepterar både kredit- och betalkort som Visa, MasterCard och Maestro. Vi tar emot kontanter i euros, litas, amerikanska dollar och pund. För att kunna boka ett operationsdatum ber vi dig att först betala ett förskott.
Vänligen observera att vissa banker kan ha olika regler vid utländska betalningar. Vi rekommenderar att du kontaktar din bank i förväg och berättar om din betalning till Litauen.

Ingår boende och flygbiljetter i priset?

Boende och flygbiljetter ingår inte i priset. Vi kan dock hjälpa dig att boka ett hotellrum som passar dina behov. Således slipper du att betala deposition för ditt hotellrum.

Måste det vara en allmän narkos?

För mindre operationer såsom otoplastik och andra procedurer används endast lokalbedövning.

Kan jag kombinera två operationer samtidigt?

Våra professionella kirurger hjälper dig att hitta den bästa lösningen då det beror på dig som individ, din hälsa, hur mycket tid resp operationer tar och hur komplexa de är etc.

Jag har tappat mycket vikt. När kan jag börja planera plastikoperationer?

För att avlägsna hudöverskott efter viktnedgång rekommenderar vi att din vikt är stabil i minst ett år. Samma gäller andra operationer. Du kan dock börja planera i förväg om du vill.

Finns det några restriktioner för plastikkirurgi?

Kosmetisk kirurgi rekommenderas inte för personer under 18. Under puberteten genomgår kroppen de största förändringarna någonsin, så det finns ingen anledning att skynda på det hela. För äldre patienter finns inga åldersgränser.

Hur länge måste jag stanna på kliniken efter operationen?

Mycket beror på vad det var för operation. I de flesta fall kan du åka hem redan efter 1-2 dagar. Kirurgen utvärderar din hälsa, tar blodprover och låter dig sedan, om allt är okej, åka hem och återhämta resten hemma.

Varför kan jag inte lämna kliniken direkt?

Patienter som genomgått mindre operationer eller procedurer och haft lokalbedövning får lämna samma dag som operationen skett. Men patienter som haft narkos ska stanna på kliniken minst en natt för att kunna bevaka återhämtningen. Med patienten på kliniken kan vi utföra nödvändiga medicinska tester, kontrollera patientens tillstånd och ge fullständig medicinsk hjälp. En patient utskrivs från kliniken först efter att hans/hennes hälsa har utvärderats till fullo.

Hur länge måste jag stanna i Litauen efter operationen?

Vi rekommenderar att du som patient spenderar minst 5 nätter i Litauen efter operationen. De flesta brukar stanna i Litauen i ca en vecka totalt. I vissa specialfall kan det bli kortare eller längre. Vår kundtjänst informerar dig om hur länge du bör stanna här.

Kan jag resa själv?

Hälften av våra patienter väljer att resa på egen hand. Vi finns här för att hjälpa våra patienter med all information och kontaktuppgifter de behöver om frågor uppkommer under besöket.

Vilken flygplats bör jag välja - Vilnius eller Kaunas?

NordClinic ligger i Kaunas. Det tar ca 15 minuter att ta sig från Kaunas flygplats till vår klinik. Vilnius flygplats är ca 1 timme och 15 minuter ifrån vår klinik. Om du har möjlighet, så rekommenderar vi att du flyger till Kaunas flygplats. Om du däremot bara har möjlighet att kliva av vid Vilnius flygplats så kan vi anordna transportering från Vilnius flygplats till Kaunas och tillbaka. Detta gör vi för dig helt kostnadsfritt.

Vad bör jag ta med mig?

Mediciner som du tar och som godkänns av vår narkosläkare bör du ta med dig så du kan ta dem som ordinerats. Du kan också ta med dig en dator, en bok, en tidning eller något annat som underhållning under din tid på kliniken eller hotellet.

Kan en medföljande person stanna med mig på kliniken?

Vi kan inte erbjuda möjligheten att sova över på kliniken för medföljande personer.

Kommer jag att uppleva några kommunikationsproblem?

All vår personal på kliniken talar engelska.

Bör jag genomgå några hälsotester innan jag kommer?

När vi bokar in operationen ber vi dig att fylla i ett kort frågeformulär för oss. Detta behöver kirurgen som granskar frågeformuläret och ev. ger rekommendationer om undersökningar du kan göra hemma. I de flesta fall räcker det med undersökningar som man gör här på kliniken och man behöver inte genomgå några ytterligare tester.

Vad händer om mitt BMI är för högt för plastikkirurgi?

Ja. För att kunna uppnå dina mål diskuterar du detta med någon av våra kundtjänstrepresentanter. De hjälper dig tillsammans med klinikens kostexperter så att du kan gå ner i vikt. Vi erbjuder skräddarsydda viktnedgångsprogram också.

Bör jag rådfråga min läkare innan jag reser?

Vi rekommenderar att du konsulterar med din läkare innan operationen. De flesta läkarna är medvetna om medicinska resor. Konsultera med din läkare för att kunna fatta ett välinformerat beslut.

Vilka frågor ska jag ställa till kirurgen?

Huvudsyftet med konsultationen är att du ska få reda på allt du vill veta angående operationen. Fråga allt som du funderar på eller oroar dig över, det finns inga oviktiga frågor. Du är också välkommen att fråga om kirurgens erfarenheter med dylika operationer eller procedurer. Allt detta genomförs för din skull så du ska känna dig trygg med ditt beslut. En annan bra idé är att be att visa före- och efterbilder för att se om du också skulle kunna bli nöjd med resultaten.

Förekommer det några köer?

På NordClinic arbetar vi hela tiden för att hitta det bästa datumet för just din operation.

Hur kan jag vara säker på att kvaliteten inte är lägre än i de skandinaviska länderna?

Världsklasskirurgerna arbetar på vår klinik och de arrangerar konsultationer i andra länder som Danmark, Irland, Sverige och Storbritannien. Man kan få recensioner om deras arbeten från före detta patienter.

Varför ska man tro att Litauen, som är en förhållandevis ny aktör på världsmarknaden för medicinsk turism, är ett tillförlitligt, bekvämt och prisvärt resmål för en operation?

- Vi tror att vårt land är flexibelt nog för att bli en bra aktör på marknaden.

- Litauen är enkelt att nå då vi har tre internationella flygplatser.

- Klimatet är inte tufft. Som medlem i EU och NATO är Litauen ett säkert och modernt kristet land i mitten av kontinenten.

- Till skillnad från västländska länder erbjuder våra expertkirurger mycket lägre priser för samma behandlingar.

- Litauen har kirurger och kliniker av världsklass, och priserna för olika behandlingar är minst tre gånger lägre än för motsvarande behandlingar i de traditionella västländerna.

Varför är priset för läkarvård så mycket lägre i Litauen?

Främst för att arbetskraften här är billigare. Dessutom är timlönen lägre jämfört med Västeuropa och Norden. Arbetsförsäkringen är också billigare här.

Hur mycket kan man spara på att välja läkarvård i Litauen?

Priserna i Litauen är 3-10 gånger lägre än i Västeuropa. Detta är statistiskt data hämtat från Litauens hälsovårdssektor. Besparingarna beror också på vilka operationer och procedurer du vill genomgå. Oavsett detta och även om du räknar in flygbiljetter och boende så kommer du ändå att spara en markant mängd pengar.

Hur många kontroller får jag efter operationen?

Du får vanligen två kontroller efter operationen. Första efter du lämnat kliniken och andra dagen innan du reser hem. Om du dock behöver en ytterligare kontroll så är vi flexibla nog att kunna ordna det åt dig.

Vem tar bort stygnen?

Beroende på operationen, så använder vi oss av upplösande eller icke-upplösande stygn. Upplösande stygn behöver inte tas bort medan de icke-upplösande bör tas bort mellan 10 och 14 dagar efter operationen. Stygnen kan avlägsnas på både privata och offentliga sjukhus men vi rekommenderar att du talar med din läkare för att beställa en tid i förväg.

Får jag kompressionskläder eller bör jag ta med egna?

Du får en uppsättning stödkläder helt gratis. Du kan också köpa en annan uppsättning på kliniken om du vill ha en extra.

Måste jag ta hand om postoperativa mediciner själv?

På kliniken får du alla mediciner du behöver och du får också mediciner som du ska ta efter operationen. Vissa kirurger skriver ut mediciner som du kan köpa på apoteket som ligger precis intill kliniken i samma byggnad. Om du har några frågor gällande din medicinering, prata med våra kundtjänstrepresentanter.

När kan jag förvänta mig se slutresultaten?

Vanligen ser du slutresultatet efter sex månader. Din återhämtning beror också på operationen och ibland kan det ta upp till ett år. Du ser resultaten när alla blåmärken och ärr har försvunnit. Kom ihåg att ärr blir mindre synliga två år efter operationen.

Hur är det med ärrbildning efter en plastikoperation?

Snitt i alla operationer orsakar ärr vilket är resultatet av din kropps naturliga läkningsprocess. I kosmetisk kirurgi placeras snitten så att de syns mindre, exempelvis i naturliga hudveck. På kliniken får du speciella medicinska salvor som du tar några gånger dagligen i 1-2 månader. Följ instruktionerna noga för bästa resultat.

Kan kirurgen sjukskriva mig? Om inte, hur kan jag göra?

Kirurgen som kommer att genomföra din operation kan skriva en rekommendation om postoperativa perioden till din ordinarie läkare. Din ordinarie läkare kan då förse dig med ett sjukintyg.

Hur tidigt efter operationen kan jag börja arbeta igen?

Det beror på vilken typ av operation du har genomgått. Diskutera med din kirurg om du har specifika frågor angående detta under konsultationen innan operationen.

Kan jag flyga hem direkt efter operationen?

Vi rekommenderar inte att ta flyg hem direkt efter operationen pga. större risk för blodproppsbildningar. För att förhindra detta och förebygga livsfarliga situationer rekommenderar vi att du stannar på kliniken i några dagar efter operationen. Din kirurg rådgör med dig om försiktighetsåtgärder och utskriver mediciner mot blodproppsbildningar. Efter din hälsa har utvärderats kan du åka hem.

Vad gör jag om jag ser tecken på komplikationer efter att ha kommit hem?

För att undvika komplikationer rekommenderar vi att du stannar i Litauen i minst fem dagar då det är sannolikt att dessa uppstår direkt efter operationen. Om du är i Litauen när dessa uppstår så kan vi hjälpa dig omedelbart.
Om du följer instruktionerna noga så är komplikationsriskerna låga. I väldigt sällsynta fall om komplikationerna uppstår när du är hemma så bör du kontakta vår kundtjänstrepresentant. Vid nödsituationer ska du alltid kontakta det närmaste sjukhuset eller annan sjukvårdsinrättning.

Ställ oss en fråga om plastikkirurgi i Litauen:

Kontakta oss