fettsugning prisuppgifter fettsugning priser klinik i Litauen

Rabatt

Rabatt för fettsugningFå rabatt när du genomgår fettsugning av flera områden!

Fettsugning av magen

Fettsugning av lår

Fettsugning av midja

Fettsugning av midja

Fettsugning av ryggen

Referens

fettsugning i kaunasJag hade en kombination av bukplastik och fettsugning i Litauen, på kliniken NordEsthetics. Ärret placerades långt ner så det kommer inte att synas över bikini kanten. Fick en utförlig genomgång både före och efter operationen. Och det är mycket positivt att man får alla svar väldigt snabbt. Ibland fick jag svar på mina mail på bara 10 minuter. Skulle rekommendera kliniken till alla som funderar på plastikkirurgi.

Diana, Sverige

Smart Fettsugning

Smart Fettsugning  
Välj ämne:
     

Smart fettsugning (SmartLipo™), även kallad Smart Lipo, är ett steg framåt från traditionella fettsugningstekniker. Det är populärt bland många män och kvinnor. Det kan även vara fördelaktigt för att eliminera överflödigt fett från kroppsdelar som är resistenta mot dieter och fysisk träning. Vidare kan proceduren göras för att eliminera överflödigt fett på ännu mindre områden. Laserstrålen som används under fettsugningen kommer dessutom att hjälpa till att strama upp huden och ge ett slankare övergripande utseende på de behandlade områdena. Precis som med andra metoder för fettsugning, bör det inte betraktas som ett alternativ för viktminskning. Det är i grunden bra för att hjälpa dig att konturera din kropp och ge ett slimmat resultat efter viktnedgång.

Fettsugning utomlands litauen

Saker att veta om Smart Lipo

Smart Lipo Procedur

Smart fettsugning är känd som en metod som är mycket mindre invasiv jämfört med andra standardtyper av fettsugning. Smart Lipo-proceduren innebär en metod som kallas laser lipolys. Den använder sig av laser för att bryta ner kroppsfettets cellmaterial, och sedan kondensera allt för enklare och lättare eliminering. Under proceduren placeras en kanyl  i ett litet snitt i området som ska behandlas. Kanylen strålar ut lasern genom det cellulära materialet. När kroppsfettet har blivit flytande, kan det då bara sugas ut. Sedan sys snittet. Resterande kroppsfett utsöndras normalt genom kroppens naturliga system. Smart Lipo minimerar blodförlust, använder ett litet snitt, är väldigt precist, och kännetecknas av en snabb läkningsperiod. Behandlingen kräver ingen sövning eller narkos. Det görs bara med lokalbedövning.

Fördelar med Smart Lipo

Vetenskapliga studier har visat att smart fettsugning är mycket mer bekväm i jämförelse med äldre tekniker för fettsugning på grund av att laserstrålen kopplar bort blodkärlen genom förstörelsen av vävnaderna i kroppsfettet, så i slutet av behandlingen behövs oftast inga stygn och dessutom  blir det mycket mindre inflammationer, blåmärken och blödningar jämfört med vanlig fettsugning. Smart fettsugning ger betydligt mindre ärrbildning jämfört med klassiska typer av fettsugning. Det kan beskrivas som en mycket mindre invasiv behandling, relativt riskfri och dessutom är återhämtningstiden kort. Smart fettsugning är också billigare i jämförelse med mer standardiserade metoder för kirurgisk behandling.

Nackdelar med Smart Lipo

Den enda negativa aspekten av smart fettsugning jämfört med den traditionella tekniken av fettsugning är att det kan ta ett litet tag för att resultaten ska bli synliga. Det brukar ta upp till 12 månader innan de slutliga resultaten syns.