fettsugning prisuppgifter fettsugning priser klinik i Litauen

Rabatt

Rabatt för fettsugningFå rabatt när du genomgår fettsugning av flera områden!

Fettsugning av magen

Fettsugning av lår

Fettsugning av midja

Fettsugning av midja

Fettsugning av ryggen

Fettsugning armar

Fettsugning av knän

Vår klinik

Referens

fettsugning i kaunasJag hade en kombination av bukplastik och fettsugning i Litauen, på kliniken NordEsthetics. Ärret placerades långt ner så det kommer inte att synas över bikini kanten. Fick en utförlig genomgång både före och efter operationen. Och det är mycket positivt att man får alla svar väldigt snabbt. Ibland fick jag svar på mina mail på bara 10 minuter. Skulle rekommendera kliniken till alla som funderar på plastikkirurgi.

Diana, Sverige

SAL Fettsugning

SAL Fettsugning  
Välj ämne:
     

Även om det idag finns mer än en typ av fettsugning, kan ingen förneka fördelen med den ursprungliga proceduren. SAL fettsugning (SAL står för suction-assisted liposuction) var den första metoden som infördes. Även om de första försöken skapade mer skada än fördelar, slutade den inte att utvecklas. Ett resultat av detta är att dagens SAL fettsugningar är bland de första valen för kroppskonturering. Dessutom var det utgångspunkten för vissa nyare typer av fettsugning.

Den tekniska delen av alla typer av fettsugning är likartad. Till att börja med placeras små snitt i kroppsområdet du vill justera. Sedan placeras ett litet rör som kallas kanyl in genom den under huden. Kanylen är den viktigaste delen i denna typen av fettsugning. Genom att manipulera den separerar kirurgen fettvävnad, som tas bort med en vakuumsugare. Skillnaden mot nyare tekniker är att det inte finns något behov för ytterligare ämnen eller utrustning.

Fettsugning utomlands litauen

Saker att veta om SAL

Vem kvalificerar?

För att proceduren ska bli framgångsrik bör patienten vara av god allmän hälsa och väga runt medelvikten eller lite över. Det är ytterst viktigt att elasticiteten i huden också är i gott skick, eftersom huden krymper efter ingreppet. Patienten bör inte heller röka. Om det verkar svårt att sluta helt, bör personen i alla fall inte röka under några månader innan fettsugningen.

Förberedelser inför operationen

En kirurg kommer att introducera dig till de viktigaste punkterna i proceduren. Om du känner dig osäker om någon detalj, rensa ditt sinne genom att ställa frågor. Dessutom kommer du att tillfrågas om tidigare sjukdomstillstånd och mediciner du tar. Så småningom kommer en kirurg att ge några anvisningar om prover du ska genomgå och väsentliga förändringar i livsstil.

Återhämtning efter operationen

Under återhämtningsperioden kommer symtom såsom svullnad, blåmärken, domningar och smärta vara vanligt. Intensiteten av dem beror på storleken av de justerade områdena samt mängden fett som tagits bort. Utöver det finns även risk för asymmetri, ojämna konturer eller former och förändringar av pigmentering i och runt operationsområdet. Däremot är det mycket sällsynt och beror oftast på kirurgens kvalificieringar samt på de fysiska egenskaperna hos patienten.

Fördelar med SAL

Som tidigare nämndes är en traditionell fettsugning baserad på manipulation med kanyl. Diametern av denna enhet är tillräckligt stor för att ta bort stora fettmassor på kort tid. Det är anledningen till varför SAL används vid korrigering av stora kroppsytor så som buk, skinkor eller rygg.

I sällsynta fall kan proceduren användas för att gå ner i vikt. Det finns en möjlighet att ta bort 35 kg av överbliven fettvävnad – det är mycket även för överviktiga patienter. Bortsett från detta, ska operationen kombineras med livsstilsförändringar. Strikt diet och intensiv träning är viktigt för att förhindra förlorade kilon från att återvända.

Något annat som lockar patienter till att välja traditionell fettsugning är priset. Jämfört med nyare typer av fettsugning, kan kostnaderna för SAL vara tio gånger lägre.

Om frågan ställs, huruvida sug assisterad fettsugning bör avskrivas, finns det inte något svar nu. Varje fall är individuellt och kräver utvärdering av en specialist som kommer att ge råd om den bästa typen av fettsugning för dig.