fettsugning prisuppgifter fettsugning priser klinik i Litauen

Rabatt

Rabatt för fettsugningFå rabatt när du genomgår fettsugning av flera områden!

Fettsugning av magen

Fettsugning av lår

Fettsugning av midja

Fettsugning av midja

Fettsugning av ryggen

Fettsugning armar

Vittnesmål

Helena,
Sverige

Jag måste bara få tacka er alla på kliniken, taxiförarna, sjuksköterskorna, läkarna och Agniete, klinikens förmedlare för den bästa vården man kan begära!

Jag har aldrig någonsin trivts så som jag trivdes hos er.

Och ett speciellt tack för den underbara läkaren Maslauskas som utförde mitt bröstlyft.

Tack till sköterskorna som tog hand om mig efter operationen! Tack för allt!

Jag rekommenderar starkt och helhjärtat denna klinik till alla som vill utföra en operation, jag va en skeptiker och kollade upp allt om kliniken och läkarna innan jag tog beslutet att åka och det va det bästa beslutet jag tagit och kan inte vara nöjdare!

Tack så jätte mycket för allt och tack för den goda maten på sjukhuset!

Se före och efter bilder

fore och efter bilder

---

Maude,
Sverige

Måste än en gång säga att det var en otroligt trevlig personal.. och lilla Karina var en otroligt snäll och mysig tjej.. vi skrattade en hel del när hon skjutsade mig till flyget från Kaunas..

Paula som hämtade mig.. och tyvärr så har jag missat namnen på hon som skötte om mig dygnet jag låg på kliniken..

Så jag kan mer än gärna berätta hur trevlig anestesiläkaren var, hur utomordentligt han berättade förloppet när jag skulle sövas.. tjejen som satte kanylerna i armen inför operation.. kirurgen som förklarade utförligt hur han skulle göra.. så här bra vård har jag aldrig fått tidigare..

Kram till er alla

---

Tanya,
London

Jag nådde en punkt i livet där oavsett hur mycket jag tränade kunde jag inte bli av med fettet. Jag började leta efter en klinik i Storbritannien och utomlands ...

Det tog mig 6 månader att hitta en som jag var nöjd med.

Jag kontaktade kliniken och fick svar direkt. Det som var bra var engelsktalande personal. Jag fick några råd som jag var nöjd med och de kirurger som jag kollade var jag också nöjd med. Detta var det största beslut jag var tvungen att göra. Man hör hela tiden historier om operationen utomlands som går fel. Jag trodde på er klinik och bokade min procedur.

Under hela vistelsen fick de mig att känna sig bekväm och jag kunde inte önska en bättre service och vårdnivå. Den som jag fick var utmärkt.

Jag gjorde fettsugning och även med svullnad, kan jag redan se resultatet. Jag blev förstummad av positiva känslor. Jag tackar hela teamet som har förverkligat min dröm. Jag kommer att rekommendera denna klinik för alla.

Jag önskar er all lycka. Om jag vill ha flera behandlingar i framtiden, kommer jag tillbaka. Om det är någon som vill ha en operation utomlands, ni behöver inte leta mer, eftersom det här är det bästa som finns.

---

Janette,
Sverige

Jag vill bara tacka för allt. Ni har alla varit så fantastiskt underbara. Ni fick en verkligen att känna sig Välkommen och väldigt trygg. Jag kommer starkt rekommendera er till alla jag känner.

 

Läs flera rekommendationer av våra patienter här.