fettsugning prisuppgifter fettsugning priser klinik i Litauen

Rabatt

Rabatt för fettsugningFå rabatt när du genomgår fettsugning av flera områden!

Fettsugning av magen

Fettsugning av lår

Fettsugning av midja

Fettsugning av midja

Fettsugning av ryggen

Fettsugning armar

7 Myter om Fettsugning

myter om fettsugning  
     

Fettsugning är en av de procedurer för kroppskonturering som utförs oftast över hela världen. Antalet procedurer har ökat stadigt under de senaste decennierna. Sådan tillväxt uppnåddes främst på grund av förändringen i uppfattningen av plastikkirurgi och mer tillgänglig information om själva proceduren. Men patienter kommer fortfarande till kirurger med gammal eller felaktig information. Här är några av de mest överraskande myterna relaterade till fettsugning.

  • Fettsugning förbättrar ditt allmänna hälsotillstånd. Ett antal artiklar handlar om förbättrade hälsofaktorer efter fettsugning. Men uppgifterna kan ha samlats in efter undersökning av små patientgrupper. Att säga att det åtgärdar hjärtsjukdom är också ett misstag. En mindre ändring av kolesterol eller triglycerider (blodfetter förknippade med hög risk för hjärtsjukdom) är bara en liten del av kedjan som orsakar sjukdomen. Även om det ser lovande ut, bör mer forskning göras för att avgöra om fettsugning har medicinsk fördel eller inte.
  • Ingreppet utförs endast på kvinnor. Även om fettsugning främst utförts på kvinnor eftersom de tenderar att jaga efter mer attraktiva kroppskonturer och yngre utseende, har intresset för proceduren ökat kraftig bland män under de senaste åren. Idag utförs 1 av 10 fettsugningar på män och det beräknas att i framtiden fördelas siffrorna mellan könen jämlikt.
  • Fetma behandlas med fettsugning. Det bör understrykas att fettsugning inte rekommenderas om patienten försöker gå ner i vikt och är väldigt överviktiga. Å andra sidan används fettsugning för att minska fettvävnad på särskilda områden på kroppen. I vissa fall har det en psykologisk effekt. En patient är motiverad att börja gå på en diet eller träna i framtiden vilket kommer att bidra till ytterligare viktnedgång men en stor viktnedgång har aldrig ansetts som det viktigaste målet med proceduren
  • Fettsugning är farlig. Uppfinningen av små suganordningar och tumescent fettsugning (den typ av fettsugning där vätskan används för att underlätta processen) var ett stort steg i utvecklingen av fettsugning. På grund av detta är ingreppet mindre traumatiskt. Under återhämtningsperioden känner patienten mindre smärta och har mindre blåmärken vid operationsområdet. Dessutom utförs fettsugning under lokalbedövning, vilket är säkrare och har mindre effekt på den allmänna hälsan.
  • Fettsugning är en permanent procedur. Fettsugning kan vara permanent om en patient gör stadiga förändringar i sin livsstil som en hälsosam diet eller regelbunden träning, men det finns fortfarande en möjlighet att ansamling av fett förekommer igen trots allt på grund av åldrande. Dessutom är det mer sannolikt att fettdepåer uppkommer på andra ställen. Till exempel om patienten gjort fettsugning på bakdelen bildas fettdepåer i magen eller övre delen av kroppen.
  • Fettsugning är en dyr procedur. Fettsugning är relativt prisvärd, men olika faktorer har inflytande på det såsom priset i det land där du vill genomgå proceduren, området på kroppen som du vill justera och vilken metod för fettsugning kirurgen kommer att använda. Vanligtvis är priset för fettsugning flera gånger lägre än andra kosmetiska operationer såsom bröstförstoring och kan kosta endast 800 euro.
  • Laserassisterad eller ultraljudsfettsugning är bättre än de gamla teknikerna. Laserassisterad eller ultraljudsfettsugning är att föredra för små områden på kroppen eftersom dessa metoder har bättre effekt på noggrann förbättring av kroppskonturen. Dessutom är apparater som används för dessa metoder relativt små så snittet och den traumatiska effekten på omgivande vävnader är mindre. Trots fördelarna med nya metoder kan användningen av dem på större områden på kroppen och bristen på erfarenhet orsaka mer skada än nytta.