fettsugning prisuppgifter fettsugning priser klinik i Litauen

Rabatt

Rabatt för fettsugningFå rabatt när du genomgår fettsugning av flera områden!

Fettsugning av magen

Fettsugning av lår

Fettsugning av midja

Fettsugning av midja

Fettsugning av ryggen

Fettsugning armar

Vår klinik

Referens

fettsugning i kaunasJag hade en kombination av bukplastik och fettsugning i Litauen, på kliniken NordEsthetics. Ärret placerades långt ner så det kommer inte att synas över bikini kanten. Fick en utförlig genomgång både före och efter operationen. Och det är mycket positivt att man får alla svar väldigt snabbt. Ibland fick jag svar på mina mail på bara 10 minuter. Skulle rekommendera kliniken till alla som funderar på plastikkirurgi.

Diana, Sverige

Laserfettsugning

Laserfettsugning  
Välj ämne:
 

Eftersom intresset för plastikkirurgi ökar snabbt är kirurger motiverade att introducera nya och bättre sätt att forma kroppen på. För att göra plastikkirurgi mer attraktivt arbetar forskare med olika metoder som skulle minska möjliga risker och resultera i en snabb och lätt återhämtning.

Till exempel slog kirurgerna samman laser med traditionell fettsugning och resultatet var otroligt. Ingreppet självt skiljer sig bara lite från de äldre. Användning av saltlösning för deformation av fettvävnad och en suganordning behövs fortfarande. Lasern används för flera anledningar – göra snitt, uppskärning, borttagning och koagulering av fettvävnad.

Fettsugning utomlands litauen

Saker att veta om fettsugning med laser

Varför är laserassisterad fettsugning ett bättre val?

Till skillnad från traditionell fettsugning där fettvävnaden bryts ned i mindre delar så gör laserassisterad fettsugning det till vätska, därmed blir det lättare att ta bort fett och ingreppet kräver mindre kanyler för senare åtgärder. Som du kanske antar orsakar kanylens storlek stor traumatisk inverkan på de omgivande vävnaderna. Genom att använda en mindre anordning blir de postoperativa symptomen såsom svullnad, blåmärken och smärta mycket mindre jämfört med äldre tekniker. Ytterligare en fördel med en liten kanyl är möjligheten att utföra precis skulptering, särskilt i ansiktet.

Dessutom kräver inte en liten kanyl några breda snitt. Vanligtvis är de så små att de inte behöver sys ihop efter operationen.

Efter att ha utforskat histologin hos borttagen fettvävnad observerade man att de koagulerade blodkärlen minskade blödningen under och efter ingreppet. Ytterligare förbättrar lasern formationen av kollagen som ger betydande kosmetiska resultat.

Vilka sorters ingrepp finns det?

Laserassisterad fettsugning kan användas för att justera vanliga kroppsområden. Det finns olika typer av det här ingreppet – smart fettsugning med laser, kall fettsugning, ultrasonisk fettsugning och Vaser-fettsugning. Dessa metoder används i olika fall. För små områden med normal fettsamling är smart fettsugning med laser det bästa valet, medan Vaser-fettsuging är bättre för stora områden med stor mängd fett. Men patienter ansöker också för att rätta till hakan, armarna, höfterna, låren och magen.

Vem borde fundera på laserfettsugning?

Framgången av det här ingreppet beror på flera kriterier som patienten borde matcha. Det är viktigt att patienten är normalviktig eller något över, hälsan är normal eller välkontrollerad och att han/hon kämpar med att gå ned i vikt för en särskild kroppsdel men diet och träning hjälper inte. Vanligtvis råds patienten att inte röka.

Vilka är riskerna?

Som alla kirurgiska ingrepp kan laserassisterad fettsugning ha biverkningar. Som tidigare nämnts kan blåmärken, svullnad och smärta uppstå efter ingreppet. Dessa symptom är milda, temporära och kräver ingen speciell uppmärksamhet. Värktabletter eller kalla kompresser borde övervägas i allvarliga fall. Förutom det kan brännande hud, domningar och kittlingar vara möjligt.

Trots många fördelar är laserassisterad fettsugning fortfarande ett dyrt ingrepp. Å andra sidan är det ibland värt att spendera mer om du är villig att ha de kroppskonturer du alltid drömt om.