fettsugning prisuppgifter fettsugning priser

Fettsugning av magen

Fettsugning av lår

Fettsugning av midja

Fettsugning av midja

Fettsugning av ryggen

Fettsugning armar

Fettsugning av knän

Fettsugning av hakan

Gynekomasti

gynekomasti litauen

Vittnesmål

Visste du att?

fakta om Litauen
Litauen är medlem i EU och NATO i mer än 11 år.

Referens

fettsugning i kaunasJag hade en kombination av bukplastik och fettsugning i Litauen, på kliniken NordEsthetics. Ärret placerades långt ner så det kommer inte att synas över bikini kanten. Fick en utförlig genomgång både före och efter operationen. Och det är mycket positivt att man får alla svar väldigt snabbt. Ibland fick jag svar på mina mail på bara 10 minuter. Skulle rekommendera kliniken till alla som funderar på plastikkirurgi.

Diana, Sverige

Vanliga frågor

OSS om fettsuging

Varför väljer man oss?

  • Våra kirurger har upp till 15 års erfarenhet
  • Våra kirurger är certifierade i Sverige, Danmark och Storbritannien
  • All personal på kliniken talar flytande engelska
  • Vår kundtjänst kommunicerar på sammanlagt 9 språk: engelska, tyska, danska, svenska, norska, finska, spanska, ryska och litauiska
  • Vår privata klinik är utrustad med moderna kirurgiska faciliteter
  • Du kan kontakta våra föredetta patienter direkt och höra om deras erfarenheter på vår klinik

Referens

fettsugning i kaunasJag gjorde en full bukplastik, fettsugning på höfterna och abs splitsning. Jag är mycket nöjd med resultatet. Sjuksköterskorna och läkaren var mycket professionella. Sjuksköterskorna pratade hyfsad engelska. Läkarna och anestesiläkaren pratade flytande engelska. Kommunikationen är inget problem när alla är väldigt måna om att man förstår vilken behandling man får och hela proceduren som man går igenom.

Renee, Norge

Klinik Nordesthetics

Fettsugningsklinik i Litauen: Nordesthetics

Fettsugning utomlands  

NordEsthetics är en privat klinik i Kaunas, den näst största staden i Litauen. Kaunas är bara 1 timme från Vilnius som är Litauens huvudstad. Det finns internationella flygplatser i Vilnius och Kaunas som är lätta att nå från många europeiska städer.

Kliniken är utrustad med moderna diagnostiska och kirurgiska lokaler och har en professionell, engelsktalande personal. Våra läkare Kęstutis Maslauskas och Vygintas Kaikaris talar flytande engelska och ger alla inkommande klienter personlig uppmärksamhet.

Det finns inga väntetider och således kan operationen utföras när det passar dig.

Efter operationen får patienterna bo i privata, nymöblerade rum på kliniken där omvårdnad garanteras dygnet runt, finns satellit-TV, luftkonditionering och en mysig atmosfär.

 
Fettsugning klinik utomlands
 
Fettsugning klinik utomlands
 
Privata rum
Litauen

Varför Litauen? | Trovärdighet | Lätt att nå

Varför väljer man Litauen för plastikkirurgi?

Moderna och innovativa behandlingsmetoder, proffs som regelbundet utför konsultationer i England och Irland och som har genomgått specialiserade utbildningar antingen i Väst-Europa eller i USA, mycket lägre kostnader än i västernländer och en plats som är lätt att nå med flygplan från hela Europa – detta är bara några svar på frågan varför du borde välja Litauen.

Landets trovärdighet

Landets trovardighetEfter att ha återfått sin självständighet har Litauen framgångsrikt återkommit till västervärlden genom att gå med i EU i maj 2004. Dessutom gick Litauen med i NATO i mars 2004 och har deltagit effektivt i ett antal operationer. Idag utvecklar Litauen relationer med dess grannar och andra länder genom att vara medlem i olika organisationer.

Lätt att nå

Litauen är belägen i det geografiska centret av Europa och således är det lätt att nå med flygplan från alla europeiska länder (flyget tar bara 1-2 timmar). Det finns direktflyg till Litauen från Sverige, Norge och andra europeiska länder.