fettsugning prisuppgifter fettsugning priser klinik i Litauen

Rabatt

Rabatt för fettsugningFå rabatt när du genomgår fettsugning av flera områden!

Fettsugning av magen

Fettsugning av lår

Fettsugning av midja

Fettsugning av midja

Fettsugning av ryggen

Referens

fettsugning i kaunasJag hade en kombination av bukplastik och fettsugning i Litauen, på kliniken NordEsthetics. Ärret placerades långt ner så det kommer inte att synas över bikini kanten. Fick en utförlig genomgång både före och efter operationen. Och det är mycket positivt att man får alla svar väldigt snabbt. Ibland fick jag svar på mina mail på bara 10 minuter. Skulle rekommendera kliniken till alla som funderar på plastikkirurgi.

Diana, Sverige

Fettsugning och Celluliter

Fettsugning och celluliter  
Välj ämne:
     

Celluliter och fettsugning går hand i hand, dock är detta sätt att eliminera fett från de övre hudlagren inte effektivt mot celluliter. I själva verket kan fettsugning i sig försämra utseendet på huden genom att suga ut "kudden" av fett som ligger precis under huden. Detta leder till ett gropigt eller apelsinskals-utseende på huden.

Vad är celluliter?

Alla av oss har fett och vi behöver det. Fett skyddar vår kropp och ger oss oumbärliga energikällor. Fett är oumbärligt för hälsomässiga kroppsfunktioner. Celluliter är fett och inte annorlunda histologiskt än normalt kroppsfett. Det är bara en aspekt av den mängd fett du har, hur det sprids och i vilken volym det komprimeras av fibrer av bindväv.

Hur bildas celluliter?

När vi blir äldre och den vanliga följden av hormonvariationer och andra personliga ärftliga tendenser visas minskar hudens elasticitet successivt. Celluliter är fettlager i nedre extremiteterna där huden tenderar att lagra stora mängder fett. Med tiden förstoras fettenheter under huden och de vertikala fibrerna mellan enheterna drar ihop sig och får fettenheterna att skjuta ut mot huden. Fettansamlingar nära hudens yta skjuter ut vilket skapar vågor i huden. I de lägre skikten av huden finns fiberknippen som drar ner huden och skapar det vågiga utseendet. Denna yttre fördelning av fett kallas celluliter och syns normalt på midjan, höfter och lår, inte bara på kvinnor, utan också män.

Kan fettsugning hjälpa till att reducera celluliter?

Fettsugning är en procedur där fettceller elimineras kirurgiskt. Många patienter förväntar sig att fettsugning behandlar celluliter omedelbart. Fettsugning avlägsnar inte fett från områden där celluliter finns. Den behandlar därför inte celluliter. Trots dess potentiella faror och komplikationer förblir fettsugning populärt på grund av långvariga och ofta slående resultat. Trots detta, kan ett lager av slapp hud uppstå efter ingreppet på grund av brist på elasticitet i huden och på grund av åldrande eller "stretching", vilket kommer att behöva tas om hand i kommande operationer. Om du vill behandla celluliter och fettsugning rekommenderas, kommer kompletterande metoderna behöva utföras. Det tar lite tid och hängivenhet, men dina problematiska regioner kan bli en del av ditt tidigare liv inom några veckor. Prata om dina val med en erfaren, certifierad plastikkirurg. Fettsugning bör inte vara det första alternativet du väljer för att behandla celluliter. Tvärtom bör den utföras efter diet och träning eller i kombination med båda. Det finns en sak som alla patienter som lider av celluliter bör förstå och komma ihåg. Du kan inte bli av med celluliter på en gång! För det första måste de fettceller i det undre lagret av huden minska avsevärt. För det andra måste fettcellerna bli åtskilda från varandra och ha en hel del vidd mellan dem för att ett korrekt lymfdränage ska uppstå. Kroppens förmåga att dränera farliga gifter och lymfatiska avfall måste öka och minska oönskade ödem i de regionerna på kroppen. För det tredje måste bindväven förlängas och utvidgas och därigenom öka hudton och elasticitet. Slutligen måste de hormonella nivåerna sluta svänga och börja stabiliseras för att nå ett bättre hormonellt tillstånd.